Tiedonhaun koulutukset

Tiedonhaun koulutukseni ovat aina räätälöityjä kohderyhmän mukaan. Koulutuksissa käydään läpi asiakaskohtaisesti kiinnostavia tiedonlähteitä ja tiedonhallinnan tapoja ja kiinnitetään huomiota myös tiedosta viestimiseen kollegoille. Kyseessä ei siis ole perinteinen tietokantakoulutus, vaan myös tiedon käyttöön ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen kiinnitetään huomiota. Tärkeänä fokuksena on henkilökohtainen tiedon hallinta ja tietotulvan hillintä.

Olen toteuttanut tiedonhaun koulutuksia moninaisille asiakasryhmille: mm. yliopistojen, ammattikorkeakoulun, ammattioppilaitoksen ja työväenopiston opiskelijoille sekä tutkijoille. Tiedonhaun koulutusten suunnittelussa otan aina huomioon kohderyhmän tarpeet ja kiinnostuksen kohteet sekä lähtökohdat tiedon hakemiselle ja tiedon käsittelylle. Toteutan koulutuksia verkossa ja toiveiden mukaan myös paikanpäällä asiakkaan luona. Ota yhteyttä!

Saamaani palautetta

Olen saanut paljon vinkkejä tiedonhakuun. Palaan varmasti tämän kurssin luentoihin ja vinkkeihin.

Aikuisopiskelija

Sain kurssilta paljon tiedonhaun välineitä ja tunnen olevani nyt taitavampi tiedonhakijana.

Opiskelija avoimen yliopiston tiedonhaun kurssilla

Google Advanced -haun käyttö oli hyvä lisä minulle. Näitä työkaluja käyttämällä oppii ja harjaantuu ja haut onnistuvat tulevaisuudessa paremmin.

Yliopisto-opiskelija

%d bloggaajaa tykkää tästä: